fredag 25 maj 2012

1 sekund från världsrekord!

Tyvärr...men ändå ett bra tecken inför Öresjön runt nu på söndag.

Det jag beskriver är min tid upp för Liagärdesbacken i Hyssna. Tisdagen cykel pass med Ik Trasten lämnade mycket att önska och kroppen kändes seg och tung. Så dagens 45min pass var bara för att känna på kroppen och se hur den reagerade. Resultatet var gott och jag kunde trycka på bra uppför och lyckades tangera mitt eget rekord.

Annars har det inte hänt så mycket, jag kör rehab och försöker få ordning på sätesmuskeln det går inte bra. Har solat en del och även lite paddling. Men ingen löpning...

Är inte anmäld till HÅEC än och just nu vet jag inte om det blir av. Ingen löpning på snart 2 månader är ingen bra uppladdning. Jag vill ju inte åka upp för att "ta mig i mål" om jag ska tävla vill jag prestera något jag just nu inte kan göra. Om jag kör ska jag känna att 5.45 är möjligt annars är det ingen ide. Är lite sugen på att bara lägga ned hela säsongen och börja köra uppbyggnadsträning igen.

Men jag får väl se hur det blir nu är fokus på Öresjön runt och att köra så bra där som möjligt. Målet är att bara ligga med så länge som möjligt och se vad som händer. Samt att ställa av Abbe i sista backen ;)
   
Avslutar med en grym video, fridykning är något jag verkligen skulle vilja lära mig, vilken frihetskänsla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar