lördag 16 juni 2012

Comeback

Jag ser ett klart samband mellan min förmåga till att träna och min vilja till att blogga.

När träningen går bra då är det lätt och roligt att blogga, när skador och annat kommer i vägen då blir det inte lika roligt. Jag får be om ursäkt för den långa bloggtorkan. Men efter Öresjön la sätesmuskeln av helt. Jag var tvungen att verkligen ta tag i problemet något jag borde gjort för 4 veckor sedan.

Så nu består min vardag av rehab, rehab och lite mer rehab. Har kört lite rullskidor denna vecka och det känns ok, men ingen löpning, cykling eller paddling. Jag har bytt skogen mot gymmet och det är inget roligt byte, men viktigt. Jag försöker se det positiva med det även om det är svårt. Jag kommer kunna bygga upp min styrka och smidighet och förhoppningsvis förbygga framtida skador. Jag kan för första gången på länge röra vid golvet med handflatorna när jag böjer mig framåt. Det kunde jag inte i vintras.

Annars så har skolan slutat och jag har gått klart Hälsopromotionsprogrammet med inriktning idrottsvetenskap på Göteborgs universitet. Det har varit tre roliga år med go kompisar och mycket ny kunskap. Men börjar något nytt vad vet jag inte än. En sak som är klar är dock att drömmen om att vinna HÅEC lever och frodas.
Jag ihop med klasskamrater under en mycket härlig avslutningsfest
Jag fastnade på bild på Öresjön runt, hoppas ni har förståelse för att det inte blev någon racestory
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar