söndag 19 augusti 2012

It's always darkest before the dawn


It's always darkest before the dawn...ett ganska bra mening som beskriver dem senaste veckorna. Bloggen har som sagt inte varit högprioriterad, det är tufft att behålla motivationen och inspirationen till att orka skriva.  Sen hade det nog inte blivit någon vidare rolig läsning, vardagen har bestått av rehab, jobb, lite träning och mer rehab. En fruktansvärt bra Springsteen konsert däremellan är undantaget.

Men nu är jag på gång igen och dem senaste två veckorna har kroppen äntligen börjat svara lite på rehab och träning. Jag har fortfarande lite ont i höger skinka/höft men det blir bättre, största problemet nu är nog ryggen där en litet muskelfäste är inflammerat men det ska nog fixa sig snart.

Så just nu är det mest cykel som jag tränar, lite löpning typ 30min pass. Jag försöker köra dem flesta passen korta och intensiva för att inte nöta ner kroppen för mycket. Jag har förhoppningar om att kunna köra STAR  och Femmans multisport är grymt sugen på att tävla! Men jag ska inte stressa, ska inte göra samma misstag två gånger.
Körde IK Trastens tempo KM i veckan, 12 fruktansvärda km ...


   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar